a

Kanarski otoki so čudoviti

tudi pozimi

1. varcuj24.si

2. privarčuj

Osveženo: 29.2.2014

Španski otoki, ki ležijo zahodno od Maroka so ena izmed najlepših turističnih destinacij pozimi. Ponujajo odlično klimo, številne naravne in kulturne znamenitosti, odlično hrano,... Velika prednost Kanarskih otokov v času zime pri nas je, da je tam temperatura pri zelo toplih 25 stopinj Celzija.Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote so kraji, ki se jih splača doživet tudi pozimi. Po podatkih največje Evropske turistične agencije Thomas Cook so ti trije izmed sedmih Kanarskih otokov med petimi najbolj priljubljeni turističnimi ciljnimi destinacijami v Evropi.

Razlog za priljubljenost so med drugim tudi velike investicije v kvaliteto v preteklih letih. Tako tudi najbolj prestižni gostje najdejo svoj mir na teh otokih. Ob tem pa je mogoče bivati v apartmajih na Kanarskih otokih tudi že za 10 evrov na noč.

Otoke odlikuje čudovita narava z čistim morjem. Morje in veter sta preoblikovala kamne iz lave v čudovito pokrajino. Zraven obale je tudi zelo hribovita pokrajina, ki omogoča zelo zanimive pohode.

Zraven čudovite narave je še mogoče uživati v zelo pestrem živalskem svetu. In sicer so mogoče ekskurzije opazovanja kitov, med julijem in septembrom se lahko opazuje želve, ki ležejo jajca,...

Veter omogoča številne adrenalinske športne priložnosti kot je na primer surfanje in vedno bolj priljubljeno kajtanje.

Otoke krasi bogato nočno življenje. Kot je tipično v Španiji se nočno življenje začne šele po 22. uri z večerjo in traja globoko v noč. Šele ob 2. uri zjutraj se nočni klubi prav napolnijo.
Izračuni
Zanimivosti

?

Kako privarčevati pri avtomobilskem zavarovanju?

Samo obvezno avtomobilsko

zavarovanje (AO) je

večinoma smiselno, če

avtomobil vreden okrog

1.500 EUR ali manj


Pogoj, da zavarovalnica

določi servisno delavnico

zniža ceno kaska


Manj vožnje - nižja cena


Primerjajte cene zavarovalnic
Primerjave

Več člankov v temi Tujina

Kontakt: info@varcuj24.si