Podjetje

Kdo je Varčuj24?

Varčuj24 je spletna stran, ki vam omogoča spletno primerjavo zavarovanj, bančnih storitev in ponudb elektrike. S tem Varčuj24 pripomore, da se lažje in boljše odločite na teh zelo nepreglednih trgih.

Varčuj24 je vstopil na trg, da bi vam omogočil sprejemanje boljših odločitev pri zavarovanju, bančništvu in elektriki. Cilj ni najcenejša ponudba, ampak najboljša ponudba z upoštevanjem ugodnosti, stroškov, kritij, ki jih dobite za vaš denar, upoštevanjem zadovoljstva uporabnikov in še mnogo drugega. In sicer lahko brezplačno uporabljate celotno vsebino spletne strani, dobite informacije, primerjate ponudnike in se odločite za določeno ponudbo. Ob tem je Varčuj24 lastniško neodvisen od ponudnikov.

 

Princip delovanja Varčuj24

Anonimno in popolnoma brezplačno vnesete potrebne podatke v označena in pojasnjena polja. Po vnešenih podatkih v roku nekaj sekund pridobite rezultate, to je različne ponudbe. Potem imate več možnosti, zavreči ponudbo, jo shraniti ali se odločiti za določeno ponudbo.

 

Zakaj uporabljati Varčuj24?

Poglavitne prednosti Varčuj24 so hitrost, enostavnost, strokovnost in neodvisnost od ponudnikov.  V nekaj minutah lahko najdete in tudi sklenete določeno ponudbo. Po vnosu potrebnih podatkov za primerjavo ponudb dobite na koncu ponudbe različnih ponudnikov.  Enostavno lahko zamenjate določene vnosne podatke in najdete ponudbo, ki vam najbolj ustreza. Vsi potrebni vnosni podatki so pojasnjeni, zraven tega sta prisotna tudi Svetovalec24 in Varčuj24 Blog, ki vključujeta številne nasvete, pogosta vprašanja, leksikon, obenem pa ponujamo še možnost odgovorov preko elektronske pošte ali telefona. Varčuj24 zbira podatke različnih ponudnikov vendar ni v direktni povezavi z nobenim izmed njih saj tako ohranja svojo neodvisnost. 

 

Kako zasluži denar Varčuj24, če je za uporabnike vse brezplačno?

Varčuj24 ponuja za vas vse storitve brezplačno in anonimno. V primeru, da se odločite za katero ponudbo s ponudnikom, ki poslovno sodeluje z varcuj24.si dobi Varčuj24 s strani ponudnika določeno provizijo. Varčuj24 objavlja vse ponudbe, ki so javno dostopne.

 

Osebna izkaznica lastnika Varčuj24.si

Netprojekt, d.o.o.
Slovenska ulica 45
9000 Murska Sobota

Matična št: 3912680000
Davča št: SI77775066
TR: SI56 0488 1000 1803 167 (pri NKBM)