Vsa vprašanja in odgovori o zavarovanjih, bančništvu in elektriki na enem mestu

PRIMERJAJTE 10 dobaviteljev elektrike na varcuj24.si in privarčujte 100 EUR

4 enostavni triki za znižanje fiksnih stroškov

NEDELJA, 3. junij 2018

Fiksni stroški so stroški, ki se jih ponavadi sprejema kot so. Obstajajo pa tudi načini kako jih enostavno znižati. V nadaljevanju vam predstavljamo štire enostavne trike za znižanje fiksnih stroškov.

Informativni izračun elektrike v 2018

Privarčujte pri električni energiji in pri stroških elektrike

Stroške je enostavno znižati na tri načine: naprave, ki varčujejo pri porabi električne energije, varčnost pri uporabi električne energije in cenovno ugoden paket elektrike. Pri zamenjavi paketa elektrike ali dobavitelja elektrike lahko prihranite tudi 100 evrov letno. Pri tem je vse, kar je potrebno podpisati pogodbo, ne pride do fizičnega posega na domu in kvaliteta elektrike ostane enaka.

Preverite vaše zavarovalne pogodbe

Vsako leto lahko zavarovanci zamenjajo zavarovalnico. Tako imajo zavarovanci vsako leto možnost preveriti več ponudb zavarovalnic in se tako odločiti za najbolj ugodno avtomobilsko zavarovanje in premoženjsko zavarovanje. Pri tem je mogoče privarčevati več 100 evrov ob enakih zavarovalnih pogojih. Tudi, če greste na dopust je smiselno preveriti ponudbe zavarovanj za tujino po cenah in zavarovalnih pogojih, ki jih ponujajo.

Razmislite o zamenjavi banke

Banke se zavedajo, da se komitenti zelo redko odločajo za zamenjavo banke. Posledično ponujajo ugodnosti za nove komitente. Obstoječi komitenti pa pogosto plačujejo precej preveč. Z zamenjavo banke bi lahko potrošniki privarčevali več kot 100 evrov letno.

Preverite ali bi lahko privarčevali pri ponudniku mobilne telefonije ali interneta

Prihajajo novi ponudniki, ki ponujajo zelo zanimive pakete in cene. Zamenjava je precej enostavna, saj se ni potrebno fizični oglasiti v poslovalnici. Vedno več potrošnikov dejansko rabi samo še internet, brez fiksne telefonije in televizije v tako imenovanem trojčku. Zato se lahko privarčuje samo pri izbiri interneta.

O Varčuj24

Varčuj24 je spletna stran za primerjavo ponudb zavarovalnic, bank in distributerjev elektrike. Spletno stran ustvarjamo s ciljem, da pripomoremo potrošnikom k boljšim in bolj ugodnim odločitvam glede produktov kot so zavarovanja, depoziti, paketi elektrike in drugo. Želimo prikazati številke za marketingom ponudnikov. Mnoga leta so bile tile trgi popolnoma nepregledni. Vsekakor je čas, da se to spremeni. Temu poskušamo pridodati tudi mi. Ob primerjavi ponudnikov lahko letno privarčujete tudi več kot 500 evrov pri fiksnih stroških.

Možnosti