Vsa vprašanja in odgovori o zavarovanjih, bančništvu in elektriki na enem mestu

PRIMERJAJTE 10 dobaviteljev elektrike na varcuj24.si in privarčujte 100 EUR

Kateri operater ponuja samo internet paket za dom

TOREK, 31. maj 2016

V današnjem času je internet postal sestavni del življenja. Na drugi strani je posebno pri mlajših televizija vedno manj pomembna. Fiksna telefonija pa je tako ali že dinozaver, ki počasi izumira. Ravno zaradi tega je vedno večje povpraševanje po samo internet paketih za stanovanje ali hišo. In kako se na to prilagajajo ponudniki? Na varcuj24.si smo preverili pri T-2, Telemachu in Telekomu Slovenije.

Internet je tisto, kar se res rabi

Kot je že bilo omenjeno je internet tisto brez česa lahko živi le še redko gospodinjstvo. Brez televizije pa živi vedno več gospodinjstev. Brez fiksne telefonije pa lahko živi skoraj vsako gospodinjstvo. Zaradi tega je vedno večje povpraševanje po po dobrih internet paketih. Vedno več potrošnikov, predvsem mlajših zanima samo internet paket. 

Preverili smo ponudnike

Pri največjih ponudnikih smo preverili ali ponujajo samo internet pakete za dom. 

Telekom Slovenije

Na Telekom Slovenije so nam odgovorili, da imajo tak paket. Ponujajo možnost interneta paketa preko kabelskega omrežja in premo mobilnega omrežja. Telekom Slovenije ponuja paket Internet povsod, ki združuje internet SiOL in Internet Mobitel. Telekom Slovenije ponuja tudi paket TopSolo, kjer lahko izbere samo internet za dom. Obenem ponuja Telekom Slovenije še paket Brezžični internet za lokacije, kjer ni fiksnega širokopasovnega omrežja. Pakete in cenike lahko preverite na Telekom Slovenije

T-2

Na T-2 so nam odgovorili, da ponujajo tudi samo možnost paketa internet za dom na optiki ali VDSL. Pakete in cene lahko preverite na T-2.

Telemach

Na Telemachu nam niso odgovorili na naše vprašanje ali ponujajo tudi samo možnost paketa internet za dom. Smo pa preverili to vprašanje v njihovi poslovalnici, kjer so nam rekli, da ne obstaja možnost samo internet paketa.

 

Možnosti