Vsa vprašanja in odgovori o zavarovanjih, bančništvu in elektriki na enem mestu

PRIMERJAJTE 10 dobaviteljev elektrike na varcuj24.si in privarčujte 100 EUR

Novi ponudnik električne energije v Sloveniji - Energia gas and power d.o.o.

ČETRTEK, 1. junij 2017

Pred kratkim je v Slovenijo prišel novi ponudnik električne energije - Energia gas and power d.o.o. Podjetje je del mednarodne skupine, ki je regionalno prisotna v večini držav v bližnji okolici. Lastniško izvira iz Italije, kjer je največji privatni dobavitelj elektrike gospodinjskim odjemalcem. Ponudnik je prisoten na naši primerjalni spletni strani in je izjemno konkurenčen varcuj24.si

Informativni izračun elektrike v 2017

Energia gas and power ima v ponudbi izjemni konkurenčne cene elektrike

Kratka predstavitev podjetja: Energia gas and power je del mednarodne skupine, ki je regionalno prisotna v večini držav v bližnji okolici. Lastniško izvira iz Italije, kjer je Europe Energy S.p.A. največji privatni dobavitelj elektrike gospodinjskim odjemalcem. Maloprodajna mreža poleg Slovenije in Italije vključuje še trge Hrvaške, Srbije, Črne Gore, svojo prisotnost pa širi tudi v Bosno in Hercegovino, Albanijo in Romunijo. So člani večine borz z električno energijo v Srednji in Jugovzhodni Evropi ali imajo do njih posreden dostop. Tako vedno zagotavljajo dostopne cene elektrike. Energia gas and power d.o.o. je eden izmed dobaviteljev električne energije v Sloveniji. So mlado podjetje, vendar z izkušenim in motiviranim timom, ki želi odjemalcem ponuditi nekaj več in odjemalcu prenesti najboljše primere prodajnih storitev in produktov iz celotne skupine Energia gas and power. Trudili se bodo zagotoviti najboljšo prodajno in poprodajno izkušnjo pri nakupu električne energije. Vedno ponujajo fair ceno ter iščejo produkte, ki odjemalcem zagotovijo dodano vrednost. Prijazno poslušajo vaša vprašanja ter podajajo razumljiva pojasnila in nasvete ter se konec koncev aktivno odzivajo na izraženo odjemalčevo pobudo po vpeljavi dobrih rešitev. Preprosto, dostopno in po meri odjemalca.

Na spletno stran varcuj24.si smo uvrstili ponudnika Energia gas and power

Ponudbo novega ponudnika lahko primerjate na naši spletni strani. Primerjava ponudb električne energije. Ob primerjavi bo takoj jasno, da ponudnik spada med cenovno najbolj konkurenčne ponudnike.

Možnosti