Vsa vprašanja in odgovori o zavarovanjih, bančništvu in elektriki na enem mestu

PRIMERJAJTE 10 dobaviteljev elektrike na varcuj24.si in privarčujte 100 EUR

Spletne strani, ki vam bodo privarčevale bogastvo na potovanjih

TOREK, 5. avgust 2014

Počitnice, potovanja, dopust in vse druge besede s katerimi povemo, da gremo na pot so vsekakor čudovite. V današnjem času, kjer prevladuje stres, negotovost in drugo so potovanja vedno bolj tudi čas v katerem nabiramo moči. Čeprav bi potem po dopustu rabili še par dni dopusta, da si odpočijemo od dopusta. V nadaljevanju podajamo nekaj spletni strani s katerimi se lahko ogromno privarčuje na potovanjih.

Rovinj

Momondo

Spletna stran, ki omogoča preverjanje letalskih povezav in cen letalskih kart. Odlična spletna stran, ki med drugim tudi kaže po dnevih in mesecih, kdaj so letalske karte najcenejše. Mogoče je preveriti tudi lete iz nam bližnjih letališč, kot so Ljubljana, Benetke - Treviso, Graz in drugih. Na spletni strani je mogoče najti tudi hotele, in drugo kar je vezano na potovanja.

Rail Europe

V primeru, da nameravate precej potovati po Evropi z vlakom je Rail Europe odlična spletna stran za vas. Privarčevali boste veliko denarja. Spletna stran omogoča povezavo zemljevidov, terminov in preko 50 različnih podjetij, ki omogočajo prevoze z vlaki v Evropi.

Couchsurfing

Kot že pravi ime spletne strani omogoča spletna stran bivanje na kavčih :) Couchsurfing omogoča brezplačno bivanje na kavču ali prosti sobi gostitelja. Obenem je gostitelj seveda lokalec, tako da se zraven brezplačnega bivanja dobi  tudi lokalni vodič kraja.

Hostelworld

Hosteli postajajo vse bolj popularna izbira na potovanjih. In hostelworld ima največjo ponudbo. Obenem je mogoče na spletni strani ob hostelu videti tudi zadovoljstvo uporabnikov. In to ne samo splošna ocena, ampak tudi ocene glede vrednosti za denar, lokacije, kako čista je soba in drugo. Tako, da je odločitev kateri hostel izbrati precej lažja. Pri hostelih je potrebno precej bolj preveriti kateri hostel je pravi. In hostelworld lahko pri izbiri pravega hostela precej pomaga.

Barcelona

Hotwire

Spletna stran, ki prikazuje hotele s posebej ugodnimi cenami. Na voljo so številni hoteli v vseh večjih mestih. Posebnost spletne strani je, da prikaže samo kraj in območje hotela, ter število zvezdic in kaj vse vključuje ponudba hotela ne pa tudi imena hotela. Večina uporabnikov spletne strani je zelo zadovoljna z hoteli, ki jih dobijo ter cenami, ki jih plačajo za njih.

Kayak

Kayak je spletna stran, ki primerja cene hotelov večih ponudnikov na enem mestu. Tako vam ni treba klikati po spletnih straneh hotelov ali posameznih spletneh straneh za hotele. Zelo dobra spletna stran.

Varčuj24

V primeru, da potujete v tujino je smiselno razmisliti tudi o zdravstvenem zavarovanju. Na Varčuj24 je mogoče preverjati ponudbe zdravstvenih zavarovanj za tujino s strani zavarovalnic v Sloveniji. Primerja se lahko po ceni, kot tudi po zavarovalnih kritjih.

 

Možnosti